Jatkoa edelliseen postaukseen ;) Lisää kuvia löytyi kännykästä ja poikaystävän koneelta, mutta kaikkia kuvia en lisää omaan blogiini :) Yhteisiä tekeleitä löytyy Tatuxin blogista minne pääset tästä!

Kiitos ja kumarrus, tämänkin postauksen vilkuilemisesta jo etukäteen!



Reilu aamiainen rakkaalle perheelle
Ensiksi paistoin pekonia pohjalle, johon tein päälle kananmuna-maitoseoksen. Omelettiin lisäsin vielä herkkusieniä, kirsikkatomaatteja, basilikaa, mausteita ja juustoa :) Valmiin annoksen seuraksi tuli mummin tekemiä sämpylöitä, appelsiiniveneitä, teetä ja omenamehua. Annos oli valtava ja kyllähän se kolmeen pekkaan tulikin syötyä :)



Risteilyn aamubuffet, 21.2 :) Juuri päivää ennen olin kuullut kummipojan putkahtaneet maailmaan niin oli hermot pikkasen hyvän ruoan tarpeessa! Aamupalaksi mättäsin kaikkea lautaselle, ja heti tulikin parempi mieli ;) Itse olen enemmän mannermaisen aamupalan ystävä, joten ei nuo makeat donitsit aamulla oikein maistunut. Niistä saikin hienot silmät aamupala-hyypälle jonka taiteilin lautaselle blokkaajia ilahduttamaan!


Mamma mia, mikä pizza! Perheen ollessa kylässä, pikkuveikkaa myöten, tehtiin koko perheelle pizzoja. Mahtava pizzani sisälsi tomaattia, sipulia, oliiveja, mozzarella- ja edamjuustoa, herkkusieniä ja rucolaa. Niin tuhti pizza oli, että siitä riitti iloa parille päivälle jälkeen päin!


Kummitädillä pikkuveikkoja hoitamassa! Onneksi ollaan kumpikin kummitädin kanssa hyvän ruoan ja viinin ystäviä, niin saatiin kokkailla ihan kunnon ruokaa! Helposti sitten pöytään pyörähti sienirisotto ja pullollinen hyvää valkoviiniä :) Saimme kaiken päälle vielä nautiskella ruoasta kahdestaan, kun talon miesväelle ei kelvannut fiinimpi ruoka ;)


Pikkuveljen synttärit 2012
Selvennykseksi "pikkuveljistä", että he ovat kummitädin poikia, vaikkakin mulle kultaisia velipoikia ovatkin! Mutta okei, takaisin kakkuun; Suklaamoussella täytetty Angry Birds-kakku. Huom! Tämäkin on ensimmäisiä kakkujani, sekä käytössäni ei ollut hyviä välineitä (tai edes hyviä raaka-aineita) tehdessäni kakkua mummolassa :)


Rakkaan papan 57-vuotis synttärikakku
Papan lemppari prinsessakakku, muuttui prinssikakuksi käden käänteessä :) Kakku maistui kaikille, vaikkakin vaniljatäyte lässähti ja sulatti marsipaanin :(


Tämä postaus loppui tähän, ja kuten viimeksi reseptit näistä voin etsiä uudelleen jos löytyy tahtoa kokeilla :)

-Juulia