Texmex-voileipäkakku 24.8.2012. Synttäreille väsättiin tämä poikaystävän kanssa. Kovassa suosiossa oli vierailla, ja onhan tämä omakin lempparini ;) Välissä on tulista Texmex-jauhelihaa sekä tuorejuusto-cheddar-paprika täytettä. Toimii muuten myös mahtavasti soijarouheen kanssa!

 

Ristiäiskakku kummipojalleni! Kaulinta- sekä sokerimassan käsittely on vielä hakusessa, mutta ainut tapa millä oppia on harjoitella :) Tässä on välissä turkinpippuri-moussea sekä suklaamoussea. Sopi muuten yllättävän hyvin yhteen nuo täytteet vaikkei heti uskoisi!

 

Mudcake, eli suomalaisittain mutakakku, tehtiin poikaystävän kanssa  vaaleasta maitosuklaasta jota oli jäänyt herkutteluista yli. Normaalistihan käytetään tummaa suklaata, mutta vaaleaa maitosuklaata käyttäessä lopputulos ei ollut NIIN makea kuin normaalisti :)

 

Yllätykseksi rakkaalle tein Dooleys-juustokakun jossa on hunajakaurakeksi pohja. Oli hyvää, mutta Dooleysta seuraavalla kerralla pitää laittaa enemmän ;)

 

Aprikoosi-juustokakun tein juhannukseksi mummolassa käydessä. Seuraavan kerran muistutukseksi itselleni sekä muille; käytä kuivattuja aprikooseja!
Tätä ohjeistusta olisi pitänyt noudattaa, minkä sain karvaasti kokea myöhemmin kun tuorejuusto-täyte alkoi uhkaavasti valua pois pohjan ja "aprikoosihillokkeen" päältä :)

 

"Munatonta menoa! With couple of couples :-)"
Näin meni Facebook-päivitys tuona kertana, kun tein rakkaan kanssa vieraille päivän piristykseksi munatonta mokkapalaa :)

 

Tähän raskaan sarjan aamiaiseen kuului: Kuppi kahvia, amerikkalaisia pannukakkuja, mustikkamelbaa ja voinokare! Toki, annos ei ole kauneimmasta päästä, mutta seuraavalla kerralla sitten ;)

 

Äitienpäivän aamiainen 2012  Alusta asti itsetehdyt kinkku-juusto-voisarvet, sydän-paistinpannulla paistetut kananmunat
ja viipaloitua kurkkua.

 

Isäpuolen tekemiä lime-marinoituja jalapenoja! Sopii syötäväksi sellaisenaan, jos siis on tulisen pikkupurtavan ystävä, mutta käy mainiosti myös ruoanlaittoon tai vaikkapa tortillan väliin :)

 

Juustotarjotin ja punaviiniä 
Tarjottimelta löytyy pipareita, "suolakeksejä", pippuri-, paprika- ja valkosipuli-juustoa, sekä valko- ja sinihomejuustoa.

Reseptejä näistäkin saa sitten pyytämällä, koska sitten kaivelen reseptit jostain esiin :) Kiitos ja näkemiin!

 
-Juulia